Razno

Favoriti 2017.


Kao da sam pre mesec-dva pisala favorite iz 2016-e, a eto, prošla je cela godina. Meni je stvarno proletela! Isprva nisam planirala da pišem tekst o favoritima, jer nije bilo puno recenzija na blogu. Međutim, ne mogu dozvoliti da neki sjajni proizvodi prođu nezapaženo i ne dobiju zasluženu slavu. :) Predstaviću vam šest proizvoda koji su moji apsolutni favoriti u ovoj godini. ♡
 

 

1. rođendan bloga!


Pre tačno godinu dana rodila se ideja o osnivanju bloga koji bi se bavio pretežno prirodnom kozmetikom i kulinarstvom. Nisam časila ni trena, već sam se odmah latila posla. Prvi post objavila sam već sutradan - 2. marta.

 

Favoriti 2016.


2016-a je na izmaku. Meni je prošla neverovatno brzo, i teško mi je da poverujem da će moj blog 31-og imati već 10 meseci. 😀 Kao da sam počela pisati pre mesec ili dva! A, opet, u tih 10 meseci ima toliko toga naučenog o kozmetici, o sopstvenoj koži, toliko isprobanih preparata... Kao što i jeste bio moj cilj onda kada sam osnivala blog, prirodna kozmetika je sve više prisutna kod mene i to me jako raduje. Primetila sam da mi ona jako prija, ali, i dalje koristim i koristiću, proizvode konvencionalne kozmetike, ukoliko su bez potencijalno štetnih sastojaka i ukoliko mi odgovaraju. U godini koja protiče bilo je, na svu sreću, mnogo više onih proizvoda koji su bili dobri prema mojoj koži, a samo par promašaja koje ću na kraju spomenuti.

 

Dm trajna torba - NAGRAĐIVANJE( Završeno!)

Dragi moji,
Pre svega, želela bih da zahvalim svima vama koji čitate moje tekstove, komentarišete, lajkujete, i tako mi pružate podršku i dajete podstrek. Blog ne bi imao smisla ako nikome ne služi, a ja se nadam da je ovaj moj, sačinjen od ,,iskrica lepote'' ^.^ , vama od koristi.

Нема коментара:

Постави коментар